top of page

Min baggrund

Jeg er uddannet Zoneterapeut og Fysiurgisk massør. Mit ønske er at hjælpe mennesker med at skabe balance i krop og sind.  

 

I mit virke som pædagog har jeg de sidste 20 år arbejdet med børn og familier.

Min største interesse i arbejdet med mennesker har altid været et ønske om at hjælpe andre med at få liv og hverdag til at fungere med de udfordringer vi alle møder igennem livet. Som sygdom, sorg, kriser, hverdagens op- og nedture mm. Én af mine egenskaber er at møde andre mennesker der, hvor de er lige nu og hjælpe dem videre i den retning de nu engang ønsker, men kan have svært ved selv at finde hen.

Da jeg  i perioder i mit liv har brugt zoneterapi til at skabe balance hos mig selv, var det oplagt, at det var  den vej jeg skulle gå, da jeg pludselig midt i livet synes der skulle revideres og findes en ny vej at gå ud af.

Zoneterapien forener så fint det jeg vægter højest i livet for mig selv og for andre. Balance i krop og sjæl, så man  på bedst mulig vis kan stå op imod de udfordringer livet byder på.

1-IMG_20190725_134355.jpg

Mine behandlinger

Jeg behandler både akutte og kroniske lidelser, samt for velvære og styrkelse af kroppens Regulations - kapacitet.

Hos mig kan man komme med hvad der nu engang fylder lige nu i ens liv. Min forståelse for sygdom/ubalancer i kroppen kommer fra Biopatien og jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn.

Jeg behandler via reflekszoner på fødderne og energikanaler i kroppen.

Mit arbejdes kompas er 5-elements-teori og organ-uret, hvilke er grundlaget for den behandlingsplan/journal, som jeg laver på alle zoneterapi-klienter.

 

Alle personfølsomme oplysninger opbevares efter GDPR reglerne.

IMG-1735.jpg
bottom of page